Tijdschema voor het IDM/ONK Hockenheim (DE) op 28, 29 en 30 september

 

Hockenheim | september 2018

Tijdschema Sidecars:

Vrijdag 28.09.2018

  • 11:20 – 11:40 (20 min) – Vrije Training 1
  • 15:05 – 15:25 (20 min) – Vrije Training 2
  • 16:30 – 16:55 (25 min) – Kwalificatie 1

Zaterdag 08.09.2018

  • 11:40 – 12:05 (25 min) – Kwalificatie 2
  • 16:20 (12 ronden, 44,300 km) – Race 1

Zondag 09.09.2018

  • 12:25 (12 ronden, 44,300 km) – Race 2

Klik hier of op onderstaande afbeelding voor PDF-bestand van het tijdschema.

Tijdschema voor het IDM/ONK Assen (NL) op 7, 8 en 9 september

 

Assen | september 2018

Tijdschema Sidecars:

Vrijdag 07.09.2018

  • 11:15 – 11:40 (25 min) – Vrije Training
  • 16:45 – 17:10 (25 min) – Kwalificatie 1

Zaterdag 08.09.2018

  • 12:55 – 13:20 (25 min) – Kwalificatie 2
  • 16:40 (12 ronden, 54,660 km) – Race 1

Zondag 09.09.2018

  • 16:40 (12 ronden, 54,660 km) – Race 2

Klik hier of op onderstaande afbeelding voor PDF-bestand van het tijdschema.

Tijdschema voor het IDM/ONK Lausitzring (DE) op 24, 25 en 26 augustus

 

Assen | augustus 2018

Tijdschema Sidecars:

Vrijdag 24.08-2018

  • 08:00 – 08:20 (20 min) – Vrije Training
  • 10:50 – 11:10 (20 min) – Vrije Training
  • 15:15 – 15:40 (25 min) – Kwalificatie 1

Zaterdag 25.08.2018

  • 10:25 – 10:50 (25 min) – Kwalificatie 2
  • 15:05 (12 ronden, 50,70 km) – Race 1

Zondag 26.08.2018

  • 12:20 (12 ronden, 50,70 km) – Race 2
Tijdschema voor het IDM/ONK Lausitzring (DE) op 24, 25 en 26 augustus

Tijdschema voor het IDM/ONK Oschersleben (DE) op 27, 28 en 29 april

Assen | april 2018

Tijdschema Sidecars:

  • Vrijdag 27.04-2018
    • 09:50 – 10:15 (25 min) – Vrije Training
    • 13:30 – 13:45 (25 min) – Vrije Training
    • 17:00 – 17:20 (20 min) – Kwalificatie 1
  • Zaterdag 28.04.2018
    • 11:55 – 12:20 (25 min) – Kwalificatie 2
    • 17:10 (16 ronden, 58,67 km) – Race 1
  • Zondag 29.04.2018
    • 16:20 (16 ronden, 58,67 km) – Race 2
Tijdschema voor het ONK/DM Oschersleben (DE) op 27, 28 en 29 april

IDM Zolder 2017 – Dag 4


IDM/ONK | sidecar | 9 juli 2017

Race 2 zit erop! Super tevreden (gezien de omstandigheden):  P12

Na problemen met de versnellingsbak in race 1 heeft het team zaterdag avond (& nacht) het motorblok vervangen. Zondagochtend is het nieuwe motorblok verder afgemonteerd en is het zijspan verder klaargemaakt voor race 2.

Startende vanaf P12 was de start beduidend beter dan in race 1 –  na de eerste doorkomst lagen we op P10  – altijd verrassend wat een ander motorblok doet, zonder dit te hebben kunnen testen cq. ervaren, gewoon weg met veel vertrouwen beginnen aan de race – na wat ‘gevechten’ konden we onze mooi veroverde positie na de start helaas niet vasthouden – op wilskracht heeft Hilbert (last van blessure)  de twaalfde positie verdedigd en de race “rustig” uitgereden – snelste race ronden was: 1:46.272

–later meer–

IDM Zolder 2017 – Dag 3 (2/2)


IDM/ONK | sidecar | 8 juli 2017

Race 1 zit erop! Super tevreden:  P10

Startende vanaf P12 was het dringen in de eerste bocht – we kwamen in dit grote IDM startveld van 20 zijspannen klem te zitten – de eerste doorkomst viel dan ook wat tegen, maar was te verklaren: P16 – gaande weg de race konden we qua positie nog wat klimmen door strakke ronde tijden en het uitvallen en crashen van andere combinaties – aanzetten om aansluiting te houden met onze voorgangers lukte helaas niet vanwege problemen met de versnellingsbak – toch ook zeer tevreden met de snelste ronde tijd in de race: 1:46.101

–later meer–

IDM Zolder 2017 – Dag 3 (1/2)


IDM/ONK | sidecar | 8 juli 2017

Vandaag op het programma: de tweede kwalificatie (11.30 u.) en de eerste race over 15 ronden (17.00 u. / 60,0 Km.)

Eerste taak in de kwalificatie was het ‘inrijden’ (Scrubbing in procedure) van een nieuwe achter band. Na een kort bezoek aan de pits waar de achterband snel werd gewisseld was het tijd om te kijken of we onze kwalificatie tijd en positie konden verbeteren…

Onder warme omstandigheden hebben we een mooie kwalificatie gereden met als resultaat:  P12 met een tijd van 1:46.095

Later vandaag Race 1

–later meer–

IDM Zolder 2017 – Dag 2 (1/2)


IDM/ONK | sidecar | 7 juli 2017

Erg stil voor een vrijdagochtend, in het programma voor dit weekend is er alleen op de vrijdagmiddag actie op de baan. Voor ons betekende dit pas laat in de middag (17.30 u.) de eerste kwalificatie. Het was wennen voor ons, met al dat extra vermogen van de Yamaha R1 – maar als snel werd het tempo opgevoerd.

Iedereen is zeer tevreden: voorlopig P13 met 1:48.213 (5de Nederlandse combinatie in IDM startveld.)

–later meer–